Rada Krivokapić Radonjić najbolji svjetski modni dizajner

2
332

Pratim rad Rade Krivokapić Radonjić, modne kreatorke iz Kotora sa kojom sam se srela u maju 2021. godine i uradila prvi intervju. Od tada smo u povremenom kontaktu.

Susret Rade Krivokapić Radonjić i Jelene Petrović u Podgorici, dok su maske još uvijek bile obavezne

Ove godine Rada je dobila priznanje za najboljeg svjetskog modnog dizajnera za 2022/23.godinu.

– Nagrada je uručena od strane Corporate LiveWire sa sjedištem u Londonu. Jelena,  znate da iz privatnih razloga nijesam mogla da prisustvujem, ali nagrada mi je stigla na kućnu adresu.

Vijest je objavljena u u Londonu, 31. jula ove godine, a pomenuta nagrada se dodjeljuje svake druge godine.

Sudije je posebno impresionirao Radin fokus na klasične dizajne koji laskaju njenim klijentima i slave modu i izraz koji ona donosi. Kao društveno i ekološki osviješćen modni dizajner i stilista, Rada je na čelu industrije, istovremeno usvajajući prihvaćene modne procese i uspostavljajući nove dizajne kako bi pomogla u odgovornijem putu naprijed. Put koji je odabrala pokazuje nezaboravan stil. kao i vrednovanje zaštite ljudi i planete. Rada je u stanju da uradi sve ovo, poštujući svoju inherentnu kreativnost i prepoznatljiv izraz koji je dio njenih modnih brendova”, navodi se u tekstu komisije koja je učestovala u dodjeli priznanja.

U medjuvremenu je bila i ta novost da je Radina naslovnica štampanog izdanja Coral Avenue Magazine objavljena na digitalnom bilbordu u najpoznatijoj ulici na svijetu 1568 Broadway Times Square, Manhattan, New York City.

Sa radošću očekujem Radina dalja priznanja!

2023. Oktobarsko štampano izdanje časopisa Coral Avenue, NEW YORK
2023. Oktobarsko štampano izdanje časopisa INFRAME Magazine, Gold Coast, Australia
2023. Decembarsko štampano izdanje časopisa Fashion&Beauty Dappy.us, NEW YORK.

 

preporuka za zvanični sajt Rade Krivokapić Radonjić

 

Pripremila: Jelena Petrović 

2 KOMENTARA

  1. Uspješna autorka Plave zvijezde JELENA i uspješna dizajnerka RADA uvijek su bile POZITIVAN primjer , samo naprijed, osnažujte druge žene.

Ostavite komentar