VND diskont namještaja online

0
1693

Kada sam vidjela da su njihove cijene znatno povoljnije od drugih salona namještaja, posumnjala sam u njihov rad i uopšte u to da li postoje. – rekla mi je prijateljica kada sam joj se pohvalila da je VND online diskont namještaja pristao da donira policu za knjige.

“Pristajemo, samo kažite mjesto isporuke.”

Kada sam pokrenula akciju skupljanja knjiga kojima ćemo oplemeniti prostor ženama koje leže na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Crne Gore, ili dolaze u istu jedinicu da prime terapiju, nijesam očekivala toliko veliki odziv. Mnogi od nas se ne odvajaju lako od svojih knjiga, zato sam bila dirnuta brojnošću žena koje su mi se javile.

U tom trenutku sam pomislila da ne mogu bolnici ponijeti toliko veliku količinu knjiga (a tada nijesam ni pretpostavljala da će u krajnjem to biti 200 knjiga) i uvaliti primaoce poklona u problem gdje knjige posložiti. Zato sam napisala pismo za donaciju.

Pismo molbe za policu sam poslala na mail samo jednog salona – VND online diskont koji radi online prodaju. Ekipu koja radi iza ovog salona ne poznajem, a mail adresu sam našla na linku vndnamjestaj.me

Odgovor na moj mail sam dobila u roku od 24h! Isti je sadržao samo rečenicu i potpis: “Pristajemo da doniramo policu, samo kažite mjesto isporuke.”

U dogovoreno vrijeme polica je stigla.

Polica iz “VND – diskont namještaja”

“Naše malo, može nekome da bude veliko.”

Kada sam se čula sa njima da se zahvalim (opet napominjem, to je broj telefona dostupan na njihovom linku jer nikog iz salona namještaja ne poznajem), njihova službenica mi je rekla: “Direktor je, čim je stigao vaš mail, odlučio da odradimo donaciju na način kako ste tražili. Naše malo, može nekome da bude veliko.”

Zato mi dozvolite da se vratim na početak ovog priloga i kažem: VND diskont namještaja ima povoljnije cijene u odnosu na druge salone! I taj salon zaista postoji!

Link ka njihovom sajtu je https://vndnamjestaj.me/

Nazivi na društvenim mrežama:
VND diskont namještaja online (facebook)
vnd.diskont.namjestaja (instagram)

Ljudi, ne poznajem vas, ali od srca, HVALA!

U nastavku teksta prilažem policu koju sam tražila svojom molbom.

polica je brendirana logom “Plave zvijezde”, online salona “VND – diskont namještaj” i firme “Firmoprom” koja je odradila besplatno brendiranje.

 

Jelena Petrović, Podgorica
mart 2023.godine

 

Ostavite komentar