VND online diskont namještaja – II

0
103

Ovo je priča o prvom online diskont namještaju u Crnoj Gori koji su po drugi put podržali moj projekat donacije knjiga za Klinički centar Crne Gore.

Kroz fotografije želim da pokažem i veličinu otvorene police koja je dostupna u njihovoj online prodaji i koliko naslova može stati u njenim redovima.

“Ne vjerujem da će ti je opet donirati”

Ovo je 80 naslova koje bih da poklonim odjeljenju Kliničkog centra, na kojem žene održavaju visoko rizičnu trudnoću. Ali prije toga bih da obezbijedim i policu za te naslove.

Objašnjavala sam gostima u našem stanu gomilu knjiga koje su uredno stajale posložene u ćošku naše dnevne sobe i čekale da idu dalje kao donacija.

– Pisala bih opet u VND diskont namještaja. Oni su mi u prošloj donaciji odmah izašli u susret.

Tada smo u toj akciji sakupili 200 naslova, a polica iz ovog salona koju sam tražila je postavljena na Institutu za onkologiju Crne Gore.

– Ne vjerujem da će ti je opet donirati. Ne treba da pretjeruješ. – bila je jedna od prvih rečenica koju sam čula kao odgovor na moju ideju.

– Ja mislim da hoće. Svakako im piši. – bila je druga rečenica koju sam htjela da u utisnem u podsvijest.

“Pristajemo! Doniraćemo policu.”

I pisala sam i opet tražila otvoreno policu Tomar 4, koja se može naći u njihovom katalogu “Kancelarijski namještaj”, a sve na linku https://vndnamjestaj.me/

I opet je, u roku od 24h, uslijedio odgovor: “Pristajemo! Doniraćemo policu.”

Širina police je 70 cm, dubina 24,5 cm i visina 142 cm

Čak sam u istom mailu dobila i izvinjenje što u tom trenutku diskont nije imao na zalihama bijelu policu i da ako želim baš nju moram sačekati par dana (tačnije, četiri dana), a odmah sam mogla preuzeti u bež nijansi.

Policu sa 80 naslova smo postavili 16. juna 2023. na Odjeljenju za visokorizičnu trudnoću Kliničkog centra Crne Gore. 

Kao i u martu, opet ističem: u diskontu nikog ne poznajem.

Nijesam se ni lično upoznala sa čovjekom koji je pristao na obije donacije, jer je ekipa iz štamparije “Firmoprom” oba puta preuzela poklon da bi odradili brendiranje police u svom poslovnom prostoru.

Postoje ljudi sa kojima nenadano počnete da gradite lijepe poslovne priče. U “VND online diskont namještaju” su baš takvi zaposleni!

Ljudi, hvala što ste mi i ovog puta vjerovali !

polica je brendirana logom “Čitaj knjigu”, “Plave zvijezde”, online salona “VND – diskont namještaj” i firme “Firmoprom” koja je odradila besplatno brendiranje.
U čertiri reda ove police na fotografiji su stala 80 naslova, tako da svaki kupac na osnovu ove fotografije može da izračuna da li mu veličina police odgovara u skladu sa knjigama koje posjeduje. Na ovoj polici može stati još minimum ovoliko.

Jelena Petrović, Podgorica
jun 2023.godine

Ostavite komentar