Zajedno smo jače!

0
275
Zajedno smo jače!
Pažnja, pažnja ????????????
Osmi mart nije praznik za cvijeće i karmine!
U želji da pokrenem nešto lijepo za naše žene borce koje se liječe na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Crne Gore, ili dolaze na terapiju iste jedinice, došla sam na ideju da pokrenem akciju prikupljanja knjiga. Danas sam dobila saglasnost da istu realizujem!
Sadržaj knjiga: pomislite šta bi vas ohrabrilo u trenucima da morate biti u bolnici, na tom odjeljenju, da ste preplašene, da morate primati terapiju, čekati nalaze… Za mene bi to bile knjige koje me motivišu, ohrabruju, opuštaju, knjige za lični razvoj i napredak, poezija….
Po knjige dolazim gdje god kažete na teritoriji Podgorice. Ništa mi neće biti teško, jer hoću lično da vam se zahvalim, da se fotografišemo (ako budete raspoložene za fotkanje) i da se svakako upoznamo!
Za knjige van Podgorice, dogovaramo se oko preuzimanja…
Prikupljanje knjiga zaključujem u subotu, 18. marta.
Za sva pitanja, nedoumice, prijedloge… slobodno mi pišite u inbox moje grupe Plava Zvijezda ili na privatni profil Jelena Aleksić Petrović.
Mail jelena@plavazvijezda.com
Budimo tu jedna za drugu jer tako smo jače!
Srećna što sam žena,
Jelena Petrović
08.mart 2023.
P.S. i naravno, ovo podrazumijeva da ne kupujete nove knjige, već da donirate onu jednu ili dvije koje već imate u svojoj biblioteci a koje su vam mnogo značile u nekom vašem važnom trenutku….

Ostavite komentar